RAV-VÆRKSTEDET

VORES DESIGN

Alt hvad vi laver, smykker og skulpturer, er vores egne ideer og er håndlavet. Med lokale materialer, som rav og drivetømmer. Derudover bruger vi kun egte sølv og naturmaterialer. Vi værdsætter kvalitet og udførelse. Sådan bliver vores designs unikke og til glæde for kunderne.

Vores smykker


Her finder du et lille udpluk af vores design.

 

Ligesom hvert stykke rav er unikt, findes de fleste af vores værker kun engang.

Derfor skal billederne give dig et lille indblik i, hvad vi laver og hvordan det kan se ud.

Samtidig kan du finde inspiration til, hvordan du selv ønsker dit personlige stykke.

 

Til at se vores aktuelle værker, er du velkommen i vores butik, på udstillinger eller følge os på de sociale medier.


Vores ravkæder

At bære en kæde rundt om halsen, giver din udtryk på din personlighed. Vores værker hælper dig med at finde din helt egen stil. 

Vores ravarmbånde

Allerede i vikingetiden blev armbånde brugt til beskyttelse, som symbol af styke og magt eller som betalingsmiddel. I dag bærer vi dem som smykker og for at nyde dem. Hos os kan du helt bestemt finde dit.

Vores ravvedhænge

Et vedhæng pynter dig og viser din gode smag. Vores arbejde understreger din personlighed.


Vores ravringe

Ringe blev allerede brugt af vores forfædre som et tegn på sammenhold og magt. I dag bærer vi ringe som smykker, til pynt og viser gerne vores forbundethed og kærlighed til nogen. Vores ringe er unikt og du kan finde helt sikkert dit yndlingsstykke.

Vores ravøreringe

Øreringe har eksisteret i vores kultur siden året 5000 f.kr. Pirater, vikingerne og fisker bar øreringe som betalingsmiddel for deres egen begravelse, hvis de skulle dø på havet. I dag er øreringe stadig meget populære for at understrege ens egen stil og som smykke.                    Find dine hos os.


Vores skulpturer

Skulpturer er også pynt. De er nogengang sjove eller spændende at kigge på. Men hver gang man ser på dem, bliver man glad og glad af at se på dem.. Forskønne dit eget hjem med en af vores skønne skulpturer.

DIT helt eget designKundernes design


Kunderne er altid velkommen til, at skabe deres eget smykke sammen med os. Kom med din idé eller dit ønske. Vi hjælper dig gerne med, at det bliver til virklighed.  Vi laver smykker efter kundernes eget design og idé.

Jeg fik lavet mine bryllupssmykker af Andreas.

På grund af smykkernes personlige præg og særlige udtryk er de stadig et dejligt minde på vores bryllupsdag.

'Britta